Selecteer een pagina

Amsterdam 25 oktober 2012 – Op het druk bezochte NVL Accountancy Seminar en de daaropvolgende Ledenvergadering is gebleken dat de nieuwe boekhoudregels voor leasing volop in beweging zijn. Zoals bekend heeft de IASB in 2010 een Exposure Draft gepubliceerd waarin de nieuwe boekhoudregels werden gepresenteerd. Deze ED2010 lokte veel kritiek van zowel de branche als het bedrijfsleven. De IASB heeft de voorbije twee jaar benut om een antwoord te formuleren op de opmerkingen en zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2013 een nieuwe ED publiceren.
Op het Accountancy Seminar werden de verschillen tussen de ED2010 en de nieuwe ED behandeld in een unieke samenwerking tussen KPMG en PwC, Geassocieerde Leden van de NVL. Klik naar de accountancy pagina voor de presentatie (in 2 delen) en een foto-impressie.

Share This