Selecteer een pagina

Amsterdam, 7 maart 2014 – In haar publicatie ‘Investeren in Metaalbewerkingsmachines’ schetst ABN Amro Lease de belangrijkste ontwikkelingen op dit vlak. “Investeringen in de metaalindustrie worden complexer”, stelt Frank Stienstra, algemeen directeur van ABN Amro Lease, “deze branche staat aan de vooravond van spectaculaire veranderingen”. De belangrijkste trends worden als volgt samengevat: lagere volumes, grotere diversiteit en toenemende complexiteit. Dit vraagt dat ondernemers in de metaalsector vooruit denken en stappen zetten om hun organisatie voor te bereiden op de toekomst. Dat is onder meer door processen tegen het licht te houden en te stroomlijnen, maar ook door rekening te houden met connectiviteit van machines, mogelijk gemaakt door de nieuwste software-oplossingen. En tenslotte moet de ondernemer op zoek gaan naar de meest geschikte financieringsmix voor de investeringen in bedrijfsmiddelen, waarbij leasing doorgaans een passende oplossing biedt.

Share This