Selecteer een pagina

Amsterdam, 5 oktober 2014 – Het NVL Juridisch Seminar ‘Lease the Future’ op 22 september 2014 mocht rekenen op een grote belangstelling. Klik hier voor een beeldverslag van het Juridisch Seminar. Key note spreker Judith Merkies lichtte de kernboodschap van haar boek ‘The Lease Society’ toe en schetste de uitdagingen voor bedrijven en leasemaatschappijen. Vervolgens werden een aantal onderwerpen separaat toegelicht, zoals Software Leasing door Mr. Peter Maas en nieuwe vormen van leasecontracten door Mr. Niek Verhoeven en Mr. Herman Veerbeek. In het plenair debat wees Mr. Jako van Hees op de op handen zijnde wijzigingen in de faillissementswet. De diverse sprekers zetten de aanwezigen in ieder geval aan het denken. Het Seminar werd afgesloten met een borrel.

Share This