Selecteer een pagina

Amsterdam, 16 juni 2015 – De NVL heeft een nieuwe loot aan de stam. Sinds afgelopen maand is de NVL een nieuwe commissie rijker: NVL Next. NVL Next stelt zich tot doel om de NVL ook in de toekomst aantrekkelijk te laten zijn en richt zich op ‘high potentials’ binnen de organisaties van de leden; enthousiaste en ambitieuze medewerkers die meer willen dan van 9 tot 5, hun netwerk willen benutten en uitbreiden, willen blijven leren en persoonlijke groei belangrijk vinden. NVL Next richt zich vooral op het onderwerp ‘innovatie in leasingland’.

Op donderdag 26 november 2015 vindt het ‘NVL Next Launch Event’ plaats waarin NVL Next zich aan hun doelgroep zal presenteren met een inhoudelijk interessant programma gecombineerd met een ‘fun-element’. Deelname aan het Launch Event vindt op uitnodiging plaats. De Leden worden hier de komende maanden door de Commissie NVL Next voor benaderd.

Nu al meer weten? Contactpersoon voor NVL is mr. Marlous de Groot van CMS (marlous.degroot@cms-dsb.com).

Share This