Selecteer een pagina

Amsterdam, 8 december 2015 – Op de jaarlijkse Leasing Life conferentie, die dit jaar Budapest plaats vond, werd Bill Stephenson, topman van DLL, gelauwerd met de Life Time Achievement Award. Deze onderscheiding gaat naar een persoon die gedurende zijn of haar loopbaan een essentiële bijdrage heeft geleverd om leasing verder te ontwikkelen, en die met zijn organisatie een leidende rol neemt in de leasingsector. Stephenson gaf in zijn dankwoord aan dat één van zijn belangrijkste drijfveren altijd geweest is de klant centraal te stellen.

Bij dezelfde gelegenheid ontving DLL ook de Green Finance Transaction of the Year. Deze prijs werd toegekend voor het door DLL ontwikkelde Life Cycle Asset Management (LCAM) programma dat gericht is op het hergebruik van geleaste objecten en op die manier onderstreept hoe leasing kan bijdragen tot een circulaire economie. Europees topman Jean-Pierre Vissers (midden op de foto) stelde blij te zijn met deze erkenning voor de bijdrage van DLL voor een meer duurzame wereld.

Share This