Selecteer een pagina

Amsterdam, 29 januari 2018 – Op de ‘Financieren Special’ van de Week van de Ondernemer die vorige week in Utrecht georganiseerd werd, kwamen diverse financieringsvormen voor bedrijven aan bod. Uit de uiteenzettingen kwam naar voren dat een bedrijf zich vandaag de dag niet meer kan beperken tot een bank voor alle financiering die nodig is. In de meeste bedrijven is een zogenaamde financieringsmix van toepassing, waarbij bancaire financiering in combinatie met leasing, factoring, crowdfunding, private equity en allerlei andere vormen zorgen voor het totale plaatje. De ondernemer moet daarbij niet noodzakelijk alle kennis zelf in huis hebben, maar er zijn genoeg financieel adviseurs in de markt actief die daarbij kunnen assisteren. Lees hier meer over de financieren special van de week van de ondernemer.

Share This