Selecteer een pagina

Het door de NVL en de BLV (Belgian Leasing Association) op 12 juni georganiseerd Asset Valuation Seminar stond in het teken van de waardering van assets.  Leasemaatschappijen hebben vele soorten assets op de balans, dus is hen er veel aan gelegen te bepalen wat het waardeverloop van deze objecten is. Dit vanuit oogpunt van risicobeheer, maar ook om de vermogenspositie te bepalen. De toezichthouder verwacht vanzelfsprekend een goede onderbouwing van de risico’s in in de portfolio. Op het Seminar werden presentaties gehouden door Jean-Paul van Grinsven (ING), Frits Engelaer (DLL), en Rickard Krøtø en Johan Lustig (Mascus International). Vertegenwoordigers van Belgische en Nederlandse leasemaatschappijen waren te gast bij Ritchie Bros. te Moerdijk. Bekijk hier het fotoverslag van het Seminar.

Share This