Selecteer een pagina

De NVL verwelkomt twee nieuwe Geassocieerde Leden. Het betreft:

  • Lease & Finance Huis, een onafhankelijke tussenpersoon in de leasemarkt, die een breed spectrum van lease-oplossingen bestrijkt
  • Sopra Banking, een internationale aanbieder van IT oplossingen voor o.a. leasemaatschappijen (onder meer bekend van hun product Cassiopae)

Voorzitter Stephan van Beek toont zich blij met deze nieuwe toetreders. “De NVL ziet zichzelf als vertegenwoordiger van de gehele leasing community in Nederland, alle partijen die een rol hebben bij het aan de man brengen van leasing, het efficiënter maken van bijvoorbeeld aanvraagprocessen of het verwerken van leasecontracten, horen erbij. Door deze krachtenbundeling wordt leasing op een hoger plan getild, en daar kan het MKB en bedrijfsleven in het algemeen van profiteren.”

Share This