Selecteer een pagina

De NVL heeft op haar Ledenvergadering van 21 mei jl. een nieuw uithangbord gekozen. De naam waaronder de NVL de komende periode zal gaan opereren wordt: Leasing Nederland. Daar hoort een nieuw logo bij:

De overgang naar de nieuwe naam zal geleidelijk gebeuren, dit proces zal naar verwachting begin 2020 afgerond worden. Op de NVL Ledenvergadering zijn ook drie nieuwe Geassocieerde Leden toegetreden tot de NVL. Dat zijn:

Intrador, een dataleverancier ten behoeve van leasemaatschappijen, verzekeraars en handel in equipment

Leasedeal.com, een innovatieve broker in de direct en vendor leasemarkt

PS-Team, een Europese speler die oplossingen biedt voor fraude-detectie en bestrijding

De NVL ziet in deze uitbreiding een bevestiging van haar rol om de zogenaamde ‘Leasing Community’ te vertegenwoordigen in Nederland. Hiermee worden niet alleen leasemaatschappijen bedoeld, maar ook allerlei partijen die een wezenlijke bijdrage leveren in de gehele waardeketen van leasing als financieringsoplossing voor bedrijven.

Share This