Selecteer een pagina

Op het Seminar Digital Transformation dat georganiseerd werd op 1 juli 2019 door Sopra Banking in samenwerking met NVL werd een route uitgestippeld naar een digitale customer journey. Bestaande systemen zorgen voor ‘legacy’ en kunnen niet zomaar vervangen worden. Door een digital experience platform te bouwen als een soort tussenlaag, wordt het mogelijk nieuwe apps te ontwikkelen die soepel aan te sluiten zijn op de bestaande systemen, bijvoorbeeld via API’s. Hierdoor wordt de time-to-market flink ingekort en is meer flexibiliteit mogelijk om op basis van een leercurve de app te finetunen.

Daarnaast is gesproken over de waarde van customer data en de uitdagingen die de GDPR met zich brengt. Bij de ontwikkeling van nieuwe toepassingen dient hiermee rekening te worden gehouden, door bijvoorbeeld een consent management systeem in te bouwen. Op die manier wordt privacy geen last, maar een volwaardig en positief onderdeel van de klantbeleving.

Share This