Selecteer een pagina

Op de Algemene Ledenvergadering van de NVL – Leasing Nederland is gisteren de nieuwe opleiding ‘Certified Leasing Professional‘ gelanceerd. Deze opleiding richt zich tot leasing professionals die het product volledig willen doorgronden en in staat willen zijn hun klant adequaat te adviseren. De behoefte werd hieraan sterk gevoeld omdat er in de markt verder geen volwaardige lease-opleiding beschikbaar is.

De opleiding is ontwikkeld door NIVE Opleidingen in samenwerking met de NVL – Leasing Nederland en is gespreid over twee lesdagen, met een pakket thuiswerk en praktische cases. Na het succesvol afleggen van een examen, wordt een certificaat uitgereikt.

Ben jij een medewerker bij een leasemaatschappij, bank, broker, captive, vendor of werk je bij een financieel adviesbureau en wil je andere ondernemingen kunnen adviseren over leasing als financieringsoplossing? Wil jij je leasekennis opfrissen en/of ben je geïnteresseerd in leasing als alternatieve financieringsmogelijkheid? Na het afronden van deze tweedaagse cursus ben jij bekend met de verschillende vormen van leasing, kun jij bedrijven adviseren over leasing en weet je welke vorm het beste past bij hun vraag. Kennis over leasing is niet vereist, wel is voorafgaande kennis van financiering gewenst.

Ga voor meer informatie naar de website van NIVE Opleidingen.

 

Share This