Selecteer een pagina

NVL next organiseerde op 20 juni opnieuw een netwerkevent in Circl, het duurzaam gebouwde pand aan de Zuidas. Het was twee jaar geleden dat de NVL Next community weer bij mekaar kwam, nadat de de activiteiten noodgedwongen als gevolg van de coronamaatregelen op een laag pitje werden gezet.

Het was een leuke bijeenkomst, met een boeiende uiteenzetting van Merijn van den Bergh, directeur van Circl. Hij vertelde hoe het pand tot stand kwam, en wat daar allemaal bij kwam kijken. Het was vaak uitzoeken, pionieren en opnieuw proberen tot de juiste oplossing werd gevonden. In het pand zijn onder meer oude ramen uit een voormalig kantoorgebouw hergebruikt, maar ook oude kleding van bankmedewerkers is gerecycleerd tot isolatiemateriaal. Het was een beeldrijk verhaal, doorspekt met humor en met veel vaart gebracht.

Daarna volgde een rondleiding door het pand, waar nog extra nadruk werd gelegd op details, zowel van het gebouw zelf als van hoe het pand dagelijks wordt ingezet voor meetings en als horeca-exploitatie. De rondleiding eindigde in de Rooftop Bar, waar onder het genot van een drankje en een hapje weer nieuwe NVL Next banden werden gesmeed.

Klik hier voor een fotoverslag van het NVL Next event op 20 juni 2022.

Share This