Selecteer een pagina

1 februari 2012 – ABN Amro heeft een leaseproduct speciaal voor startende ondernemers gelanceerd. Met dit product kunnen startende ondernemers investeringen in bedrijfsmiddelen volledig financieren zonder inbreng van eigen vermogen. De klant krijgt direct uitsluitsel over de leaseaanvraag, die is gericht op investeringen vanaf 5.000 tot 50.000 euro in bedrijfsmiddelen zoals personenauto’s, bedrijfswagens, vorkheftrucks, landbouwmachines, metaalbewerkingsmachines en ICT hardware. De bank stelt dat er tot op heden geen leaseproduct bestond specifiek voor deze doelgroep.

“Omdat starters hun eerste investeringen vooral in bedrijfsmiddelen doen, is lease bij uitstek een product wat zich hiervoor leent. De ondernemer kan een financiering krijgen zonder eigen vermogen in te brengen en met behoud van toekomstige leencapaciteit. Met dit product hoeft het werkkapitaal niet te worden aangesproken”, aldus Joop Wijn, Lid van de Raad van Bestuur van ABN Amro.

Share This