Selecteer een pagina

Amsterdam 30 januari 2013 – IC Energy organiseert op 16 en 17 mei 2013 een Congres over de toekomst van leasing te Milaan. Een breed spectrum aan onderwerpen zal de revue passeren, zoals nieuwe wetgeving inzake Shadow Banking, Basel III, Lease Accounting en Compliance. Daarnaast wordt ook dieper ingegaan op de herstructurering van leasing portefeuilles, vendor leasing en de financiering van duurzame assets. Meer informatie over het programma vindt u via dit persbericht of deze link. Voor de diverse onderwerpen zijn sprekers van het hoogste niveau uitgenodigd. Uiteraard is er ruime gelegenheid om van gedachten te wisselen met professionals uit de branche. Voorafgaand aan het Congres op 14 en 15 mei is er een Seminar omtrent Operating Leases onder leiding van Mr. Sudhir P. Amembal. Leden van de NVL ontvangen een korting van 10%.

Share This