Selecteer een pagina

Amsterdam 5 juli 2013 – De NVL en Leaseurope bestuderen de Exposure Draft Leases 2013 van de IASB, en bereiden een inhoudelijke reactie voor. Op 25 juni was er in Brussel een bijeenkomst ten kantore van Leaseurope, waar de IASB vertegenwoordigd werd door twee Board Members, en waar ook de European Financial Reporting Advisory Group (EFRAG) aanwezig was. De EFRAG adviseert de EU-Commissie inzake het ‘endorsen’ van de voorgestelde standaard in Europa. De NVL was aanwezig in de persoon van Henk Uunk, voorzitter van de NVL Accountancy Commissie. In overleg met Leaseurope zal de NVL een position paper uitbrengen waarin het standpunt van de leasebranche zal beschreven staan. Alle belanghebbenden zijn uitgenodigd om hun reactie op de voorstellen te geven voor 13 september 2013, waarna de IASB een definitief standpunt zal innemen.

Share This