Selecteer een pagina

Amsterdam 29 augustus 2013 – De leasemarkt heeft een record tweede kwartaal achter de rug. Dat blijkt uit cijfers van de NVL die vandaag gepubliceerd zijn. Het volume aan nieuwe equipment leasecontracten steeg met liefst 16,8% in vergelijking met het eerste kwartaal van 2013. Ook als het eerste half jaar van 2013 vergeleken wordt met de tweede helft van 2012 is een stijging van ruim 13% opgetekend. Dat is opmerkelijk want doorgaans worden veel leasecontracten juist in de tweede helft van het jaar afgesloten. De NVL ziet hierin een teken dat het vertrouwen in de markt stilaan terug komt. Het lijkt er op dat de middelgrote leasemaatschappijen de grootste groeicijfers noteren. Qua assets zitten transportmiddelen (vrachtwagens) en ICT in de lift. Klik hier voor de cijfers van het tweede kwartaal.

Share This