Selecteer een pagina

Amsterdam, 23 september 2013 – Leaseurope lanceert haar ‘Leasing for Growth’ campagne op de komende Conventie in Rome op 10 en 11 oktober. Met deze campagne wil de leasebranche haar bijdrage leveren tot de groei van de Europese economie. Leaseurope onderstreept dat leasing een belangrijke en onmisbare pijler is voor bedrijven en organisaties die willen investeren. Bedrijven, en meer bepaald het MKB, doen hun voordeel met leasing als financieringsbron, aangevuld met de mogelijkheid tot extra services. Maar ook Europese producenten maken gebruik van leasing om hun producten in de markt te zetten, denk aan trucks, machines en ICT. Met het gegeven dat de nieuwste assets ook de meest duurzame zijn, in termen van lager verbruik en beter hergebruik van grondstoffen is de stelling van Leaseurope dat een grotere inzet van leasing per direct leidt tot een meer duurzame economie. Het is goed om deze visie onder de aandacht te brengen van bedrijven maar ook van beleidsmakers. De NVL zal zorg dragen voor het Nederlandse luik van de campagne.

Share This