Selecteer een pagina

Amsterdam, 23 september 2013 – De NVL Ledenvergadering op 15 oktober gaat dit jaar door in het Louwman Museum in Den Haag.  Op de agenda staat de voortgang van belangrijke dossiers als de nieuwe boekhoudregels voor leasing en het bodemrecht. Verder is een wisseling van de wacht in het Bestuur aan de orde, waarbij het Bestuur aan de Leden voorstelt om dhr. Ramaekers te benoemen in opvolging van dhr. Fledderus. Tenslotte zal dhr. Fleming, senior economist van het ING Economisch Bureau, een presentatie geven over de economische vooruitzichten van Nederland en de investeringsontwikkeling. Vanzelfsprekend mag een bezoek aan de unieke autocollectie niet ontbreken. Op de NVL Ledenvergadering zijn (uitsluitend) medewerkers van de Leden van de NVL van harte welkom, mits voorafgaande aanmelding bij het secretariaat.

Share This