Selecteer een pagina

Amsterdam, 10 juni 2014 – Het programma van de Leaseurope Conventie op 9 en 10 oktober 2014 in Barcelona is beschikbaar. De leasewereld is in volle beweging en omarmt nieuwe ontwikkelingen als cloud computing, big data, IT-as-a-service. De impact van deze ontwikkelingen op leasing als product vormt een belangrijk onderdeel van het programma. Daarnaast wordt aandacht geschonken aan de strategische marktontwikkelingen en ontwikkelingen onder Basel III. De Conventie richt zich op directeuren van leasemaatschappijen en hun strategische partners, maar ook op betrokkenen op de afdelingen business development, product managers en legal counsels. Aanmelden kan via deze website. Snel inschrijven is aangewezen omdat de belangstelling zeer groot is en het aantal plaatsen beperkt.

Share This