Selecteer een pagina

Amsterdam, 12 juni 2014 – Het NVL Juridisch Seminar gaat door op maandag 22 september 2014 en staat in het teken van innovatie, onder de titel: ‘Lease the Future‘. Met de circulaire economie in opkomst, nieuwe fenomenen als cloud computing, pay-per-use en hardware-as-a-service ontstaan nieuwe mogelijkheden voor leasing. Voor zgn. new leaseables als zonnepanelen en led-verlichting moeten juridische obstakels overwonnen worden. Innovatief denkwerk op juridisch vlak is dus nodig. In dit Seminar wordt met een juridische bril gekeken naar oplossingsrichtingen die inspelen op deze nieuwe fenomenen.

Keynote speaker is Mw. Judith Merkies, rapporteur in het Europees Parlement van het rapport ‘The Leasing Society’, die de circulaire economie beschrijft. Daarna volgen twee inleidingen rond ‘leasing van intangibles en software’ en ‘new leaseables, knelpunten en oplossingsrichtingen’. Klik hier voor meer informatie.

Share This