Selecteer een pagina

MRI scanAmsterdam, 18 februari 2015 – DLL, wereldwijd aanbieder van asset gerelateerde financiële oplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat de Raad van Bestuur is geformaliseerd als onderdeel van het voortdurende streven naar een betere effectiviteit van de organisatie. Na de benoeming van Bill Stephenson als CEO in juni 2014 is Rob van Zadelhoff aangesteld als Chief Commercial Officer, terwijl Carlo van Kemenade de rol van Chief Operational Officer op zich zal nemen. Frans Overdijk blijft aan als CFO. Van Zadelhoff heeft wereldwijd carrière gemaakt bij Rabobank en Van Kemenade is al 25 jaar werkzaam bij DLL zelf. Bill Stephenson stelt de focus te willen richten op eenvoud, verantwoordelijkheid en sterke langetermijnrelaties met de klanten. DLL is onderdeel van Rabobank Groep en een van ’s werelds grootste leasemaatschappijen met een aanwezigheid in 35 landen.

Share This