Selecteer een pagina

Amsterdam, 12 mei 2015 – De NVL organiseert op 10 juni 2015 haar jaarlijks Juridisch Seminar onder de titel ‘Opportunities in Leasingland‘. In de vorm van workshops worden volgende onderwerpen behandeld: leasing en aanbestedingen, overdracht van leasing portfolio’s in going concern situaties en overdracht van leasing portfolio’s in distressed situaties. Elk van deze onderwerpen wordt behandeld door een inleider uit de rangen van het NVL Geassocieerd Lid CMS, die tevens gastheer is voor dit Seminar. Key note speaker dit jaar is Prof. Frank Verstijlen (RUG) die een inleiding geeft onder de titel ‘Lease en insolventie: de drievuldigheid van de lessor en het nut van het algemeen’.

Het NVL Juridisch Seminar mag zich ieder jaar verheugen op een grote belangstelling van juristen, legal counsels en product managers die actief zijn in de leasingwereld. Programma van het NVL Juridisch Seminar.

Share This