Selecteer een pagina

Amsterdam, 11 januari 2016 – Leasen van medische apparatuur is voordelig, niet enkel voor ziekenhuizen en zorginstellingen, maar ook voor individuele medische beroepen als tandartsen, huisartsen, verloskundigen en dergelijke. Het gaat hierbij om diagnose-apparatuur en behandelingsapparatuur, maar ook de gehele ICT infrastructuur die nodig is in de medische praktijk. Het voordeel zit in het feit dat 100% van de investeringswaarde wordt gefinancierd, waardoor geen eigen geld hoeft geïnvesteerd te worden en je dus sneller de nieuwste tools ter beschikking krijgt. Daarnaast is er de zekerheid van een vaste maandtermijn, waardoor budgetteren een stuk makkelijker wordt. Tot slot: er hoeft geen beroep te worden gedaan op bankkrediet. Uit een infographic die de NVL publiceerde blijkt dat 87% van alle leasecontracten worden afgesloten in het MKB, waaronder ook medische beroepen en organisaties.

Share This