Selecteer een pagina

Amsterdam, 25 januari 2016 – Op het World Economic Forum is DLL uitgeroepen tot winnaar van de ‘Alliance Trust Award for Circular Economy Investor’. Hiermee krijgt deze organisatie erkenning voor het stimuleren van de circulaire economie met adequate financieringsoplossingen. De circulaire economie is een nieuwe manier om de natuurlijke hulpbronnen van de aarde maximaal te benutten en af te stappen van het lineaire model van ‘kopen, gebruiken, weggooien’. Door middel van haar Life Cycle Asset Management (LCAM) programma, moedigt DLL haar klanten aan om de levensduur van bedrijfsmiddelen te verlengen via revisie en renovatie. DLL stimuleert de overgang naar circulaire bedrijfsmodellen door innovatieve en effectieve financieringsoplossingen aan te bieden die klanten in staat stellen bedrijfsmiddelen te gebruiken in plaats van in eigendom te hebben. Leasing is een financieringsvorm die zich bij uitstek goed leent voor dit soort oplossingen en dus de circulaire economie mogelijk maakt.

Share This