Selecteer een pagina

Amsterdam, 4 december 2016 – Op het Internet-of-Things seminar van NVL Next op 1 december 2016 te Amstelveen werd gekeken naar de impact van netwerktechnologie op de equipment leasing industrie. Ruben de Wolf van KPMG schetste de impact van technologie op business modellen en Wienke Giezeman ging in op concrete cases. Daarna konden de deelnemers in een pressure cooker de eerste ideeën uitwerken en vervolgens pitchen. Dit leverde boeiende ideeën op die de moeite waard zijn om verder uit te werken. Conclusie is alvast dat Internet-of-Things ongekende kansen biedt voor de leasing industrie om nieuwe proposities uit te werken, waarbij onder meer assets beter benut kunnen worden. Dit biedt voordelen voor de klant, en het is tegelijk duurzamer. Klik hier voor het fotoverslag.

Share This