Selecteer een pagina
Amsterdam, 11 december 2017 – Op de jaarlijkse LeasingLife Conference die dit jaar gehouden werd in Amsterdam kwam een uitgebreid aantal onderwerpen ter sprake, zoals innovatie, circulaire economie, accountancy en regelgeving. Top executives uit de Europese leasingwereld namen de tijd om hierover van gedachten te wisselen. Het programma kreeg een Nederlands tintje door de openingstoespraak van NVL voorzitter Stephan van Beek, die de situatie op de Nederlandse leasemarkt schetste en een aantal thema’s aanraakte die in de loop van de dag onderwerp van gesprek werden. Op de Conference zijn tevens diverse leasemaatschappijen die lid zijn van de NVL gelauwerd: Société Générale Equipment Finance werd MKB Kampioen Europa, en werd ook nog eens in de bloemen gezet voor Vendor Finance, BNP Paribas Leasing Solutions werd gevierd als ‘European Lessor’, ABN Amro Lease kreeg de prijs voor European Middle Ticket Lessor en DLL sleepte de prijs voor Digital Innovation in de wacht. LeasingLife honoreert elk jaar leasemaatschappijen die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties in diverse categoriëen. De genomineerden worden beoordeeld door een onafhankelijke jury.
Share This