Selecteer een pagina

Op voordracht van het Bestuur en unaniem goedgekeurd door de Leden treden per direct twee nieuwe Leden toe tot de NVL. Het betreft Lease & Finance Huis en Sopra Banking.

Lease & Finance Huis is een onafhankelijke tussenpersoon in de leasing markt voor bedrijfsmiddelen, die opereert over heel Nederland via een netwerk van agenten. Lease & Finance Huis adviseert ondernemers bij de keuze van de juiste lease-oplossing en de meest geschikte leasemaatschappij.

Sopra Banking is een internationaal softwarebedrijf voor financiële instellingen, onder meer bekend van het softwarepakket Cassiopae, een volledig geïntegreerd pakket voor het verwerken en administreren van leasecontracten. Sopra opereert in 20 landen en heeft 40.000 medewerkers.

“De toetreding van beide partijen vormt een versterking van de leasing community in Nederland, die door de NVL wordt vertegenwoordigd”, zegt Stephan van Beek, voorzitter van de NVL.

 

Share This