Selecteer een pagina

Leasing Nederland – NVL hield op 10 maart jl. haar Algemene Ledenvergadering. Niettegenstaande veel Corona-afmeldingen was de vergadering toch druk bezocht. Een groot aantal onderwerpen passeerde de revue, zoals de nieuwe Opleiding ‘Certified Leasing Professional’, de nieuwe Praktische Leidraad voor toepassing van de Wwft in de leasingbranche, de Herijking Faillissementswet en vele andere topics.

Key note speaker was Patrick Beselaere, Chairman van Leaseurope en Global Head Leasing bij ING. Hij hield een boeiende presentatie over de rol van de Europese koepel, het belang van leasing voor de financiering van het MKB en voor de forse investeringen in het kader van de EU-Green Deal, de lopende dossiers en de toekomst van leasing. Klik hier voor een fotoverslag van de Ledenvergadering.

Share This