Selecteer een pagina

Amsterdam, 16 oktober 2013 – Op de druk bezochte Ledenvergadering van 15 oktober (fotoverslag klik hier) is Raf Ramaekers, country head van BNP Paribas Leasing Solutions, benoemd tot Bestuurslid van de NVL. Hij volgt hiermee Mr. Herman Fledderus op die zijn mandaat ter beschikking heeft gesteld. Raf Ramaekers is al jaren actief in de leasebranche, eerst in België bij de leasepoot van Bank van Breda en vervolgens als algemeen directeur van BNP Paribas Leasing Solutions Belgium. Sedert 3 jaar is hij in Nederland werkzaam.

Op de Ledenvergadering werden de diverse dossiers waar de Vereniging mee bezig is besproken. Daarnaast werd een presentatie gegeven door Dhr. D. Fleming over de economische vooruitzichten in Nederland. Vanzelfsprekend was er tijd om de unieke autocollectie van het Louwman Museum te bezoeken.

Share This