Selecteer een pagina

Amsterdam, 24 augustus 2015 – Op 25 & 26 september rollen de graafmachines, dump trucks, walsen, shovels en vele andere machines weer langs het veilingtheater bij Ritchie Bros. in Moerdijk. Het veilinghuis zal die twee dagen wederom honderden voertuigen en machines verkopen aan bieders uit Nederland, Europa en de rest van de wereld. De veilingdagen zijn voor zowel kopers als verkopers van materieel en trucks een prima gelegenheid om hun slag te slaan. Immers, alle ingebrachte items worden zonder minimum biedingen aan de hoogste bieders verkocht.

Men kan bij Ritchie Bros. veilingen zowel ter plaatse alsook live online meebieden, waardoor er gemiddeld uit zo’n 70 landen bieders deelnemen. Vooraf is er gelegenheid om items te bekijken op het veilingterrein. Bij de kosteloze registratie ter plaatse ontvangt men een veilingcatalogus met uniek biedernummer.

In het aanbod van de Moerdijk veiling zijn o.a. opgenomen:

  • Bouwmachines, trucks en toebehoren, waaronder graafmachines, shovels, kranen, walsen, dumpers, bulldozers, schrankladers, graders, rupsboren, generatoren en meer
  • Verreikers, hoogwerkers en kranen, waaronder twee Grove GMK5130-1 mobiele hijskranen
  • Transportvoertuigen, trekkers, bestelbussen en trailers
  • Het actuele aanbod is te vinden op de Ritchie Bros. website

Ritchie Bros. houdt alleen al in september 29 materieelveilingen over de hele wereld, waaronder 5 veilingen in Europa. De veilingen zijn openbaar toegankelijk dus iedereen is welkom om te komen kijken. Kijk voor het actuele aanbod en meer informatie op www.moerdijkveiling.nl. Een of meerdere items inbrengen in de veiling? Neem contact op met het Ritchie Bros. kantoor in Moerdijk via 0168.392.200 en vraag naar de mogelijkheden.

Share This