Selecteer een pagina

Klik hier voor het fotoverslag van dit event

De circulaire economie: ‘het economisch systeem dat herbruikbaarheid van producten en grondstoffen maximaliseert en waardevernietiging minimaliseert’. Hierin kan lease als financiële oplossing een belangrijke bijdrage leveren. Toch is het begrip nog niet erg bekend in de markt: 53% van de bedrijven weet niet wat met een circulaire economie wordt bedoeld (bron: de Nederlandse Investeringsmonitor).

Reden genoeg om het NVL Next Spring event te wijden aan dit thema. Drie sprekers zijn bereid gevonden om in een interactieve sessie dieper in te gaan op het onderwerp circulaire economie en hoe we daar als leasebedrijven op in kunnen spelen. Niet alleen luisteren maar actief meedoen! Om goede interactie te kunnen garanderen is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je daarom snel aan want vol = vol.Enkel voor Leden van de NVL en op uitnodiging.

Programma

14:00 uur  Ontvangst deelnemers

14.30 uur  Opening door Marlous de Groot, voorzitter NVL Next

14.40 uur  A Circular Economy, challenges and opportunities – Marc de WitThe Circle Economy

15.00 uur  Eerste ronde interactieve break out sessies, in twee groepen

1) Hoe leasemaatschappijen de overgang van lineaire naar circulaire bedrijfsmodellen stimuleren

         Jasper Brits, Manager Asset Competence Center, DLL

2) Van verkopen van objecten naar verkopen van complete oplossingen voor de werk- en leeefomgeving

         Pieterbas Kist, Head of Financial Sourcing, Philips Capital

15.55 uur  Tweede ronde break out sessie

16.40 uur  Willy van de Kerkhof, oud-speler van PSV en het Nederlands elftal over de link tussen topsport en het bedrijfsleven

17.00 uur  Aangeklede borrel

Voor wie? NVL Next richt zich op jonge, enthousiaste en ambitieuze professionals binnen de organisaties van de leden. Het doel van NVL Next is om het netwerk binnen de leasingmarkt te versterken en met elkaar te verbinden. NVL Next houdt zich o.a. bezig met het thema ‘innovatie’ binnen de leasingmarkt. NVL Next, the future of leasing!

Aanmelden: Het event is gratis toegankelijk voor professionals werkzaam bij de leden van de NVL. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar: next@nvl-lease.nl

Share This