Selecteer een pagina

Amsterdam 10 april 2017 – Op de voorbije Ledenvergadering van de NVL op 4 april 2017 is Rabobank toegetreden als Lid van de NVL. Dit is een gevolg van de splitsing van de activiteiten van DLL, de bekende leasedochter van Rabobank, in een vendor lease organisatie, en de direct lease activiteiten. Met deze stap kan DLL zich profileren als een uitsluitend op vendor lease gefocuste internationale organisatie, aanwezig in ruim 30 landen. De activiteiten inzake direct lease zijn overgedragen aan Rabobank, en worden in de markt gezet onder de naams Rabo Lease. Hoewel beide organisaties tot dezelfde groep behoren, zullen zij in de leasemarkt als autonoom opererende partijen optreden. Op de Ledenvergadering verwelkomde voorzitter Van Beek het nieuwe Lid van harte, en wenste hij beide organisaties veel succes in de toekomst.

Share This