Selecteer een pagina

Amsterdam, 20 april 2017 – Leaseurope heeft de jaarlijkse ranglijst van de grootste leasemaatschappijen in Europe gepubliceerd. Op basis van de nieuwe productie in 2016 is BNP Paribas Leasing Solutions de grootste speler op de Europese markt, een positie die het van Société Générale Equipment Finance heeft overgenomen. Op plek nummer 4 staat DLL (voorheen De Lage Landen), maar als het volume aan productie buiten Europa wordt meegeteld, mag DLL zich dan weer de grootste leasemaatschappij ter wereld noemen. Opvallend is nog dat de top-20 geen enkele leasemaatschappij bevat van Britse origine, terwijl leasing juist heel populair is in het VK. Vooralsnog zijn de grootste spelers in de top-20 Frans (6), Duits (5) of …Nederlands (3). Klik hier voor de 2016 Leaseurope Ranking of European Leasing Companies.

Share This